Tri Tolosen E-EPA 500 mg 120 kap Visa större

Tri Tolosen E-EPA 500 mg 120 kap

312

Ny produkt

Denna produkt finns inte längre i lager

390,00 kr inkl.

Mer information

Tri Tolosen E-EPA 500 mg

E-EPA är en ny generation fiskolja som är mer effektiv än traditionella formuleringar. En E-EPA-kapsel motsvarar 4-6 vanliga omega-3-kapslar.

E-EPA 500 mg och 650 mg innehåller ren etyl-EPA eller E-EPA.

Den är tillverkad av fiskskelettmuskelolja först genom molekylär destillation och sedan genom destillation vid mycket lågt tryck. Här den så kallade. Vid vakuumdestillation kan sammansättningen av fiskoljefettsyror framställas efter önskemål, samtidigt som onödiga och skadliga ingredienser och miljögifter tas bort. Detta gör att EPA passar 70-90% av produkten och ger bättre oljekvalitet än standardformuleringar.

E-EPA har en ljusare färg och en mildare lukt och smak. Det orsakar nästan ingen burping och är mindre förorenad än standard, rent molekylära destillerade produkter.

E-EPA kräver många gånger mängden vanlig fiskolja. Med andra ord tar det flera liter traditionell fiskolja för att producera en liter E-EPA. Därför är E-EPA lite dyrare, men också effektivare och renare.

När det gäller att ta en effektiv daglig dos av fiskolja är E-EPA en bra lösning.

Dos: Den normala dosen för en frisk person är en kapsel om dagen. Ta vid behov 2 till 4 kapslar. För små barn, ta 2-3 kapslar i veckan om inte din läkare säger något annat. 70% EPA + 12,5 mikrogram vitamin D3