Puhdistamo Eko Kombucha ingevär-citron Visa större

Puhdistamo Eko Kombucha ingefära-citron 370 ml

301

Ny produkt

35,00 kr inkl.

Mer information

En traditionell dryck gjord med surt grönt te, som innehåller mjölksyrabakterier.

En utsökt bubblande bubbeldrink som din mage matar.

Perfekt för alla tillfällen: regn, dryck, bankett, du heter det!

Smak på äkta traditionell och fräsch ingefära och citron.

   Att njuta av mjölksyrabakterierna har aldrig smakat så bra! Kombucha är en traditionell syrsyradryck med grönt te, som innehåller mjölksyrabakterier. Kombucha har en lång historia av årtusenden, men den har bara nyligen blivit super populär över hela världen.

Som en renare, är kvaliteten inte tonad, och allt är baserat på fyra mycket högkvalitativa råvaror: filtrerat vatten, grönt te, socker och lev Kombucha-kulturen. Alla lämnar som rent vatten genom omvänd osmos har sanera vattnet nästan lika rena som det borde vara destillerat, där te smaker och näringsämnen absorberas i vattnet på ett unikt sätt. Kombuchan teabag är baserad på organisk kvalitet Senchaa, en av de mest klassiska japanska gröna tevarianterna med full aromatisk smak.  

Kulturen är en kombination av jäst- och mjölksyrabakterier som använder sig av sockerarter och näringsämnen för att dra nytta av. Att göra Kombuchajuoma är en fin konst. Liksom fermentation eller försurning i allmänhet är combichans födelseprocess en särskilt känslig sak, och det är inte riktigt billigt att bli bra. Fermentering utförs exakt vid 26 till 28 grader i moderna ståltankar för att uppnå högsta möjliga kvalitetsresultat. Tiden och kärleken för att göra en flaska är ungefär fyra veckor.  

Den läckert knäckiga Kombucha är perfekt för alla tillfällen: för en drink, för en törst eller för en bankett. Ett mycket enkelt och naturligt sätt att ersätta traditionella läskedrycker och energidrycker! Testa Kombucha också på morgonen på tom mage eller innan du äter, och observera effekten på matsmältning eller efter måltid.

Detta skapar en läcker och frustrerande, äkta Kombucha-drink från Cleaner!

Smak på äkta traditionell och fräsch ingefära och citron.  

Cleaner Kombucha - Ginger & Citron Nutrition - 100ml: Energi / Energi: 100 kJ / 23,6 kcal Fett / Fett: 0 g   - varav mättad / lagrad fett: 0 g Kolhydrater / Kolhydrat: 5,9 g   - varav sockerarter / varav sockerarter: 5,9 g Protein / Protein: 0 g Salt / Salt: 0 g   Ingredienser / Ingredienser: SE: filtrering av vatten, kombucha kultur, ekologiskt du Grønt, koldioxid, ekologiskt rörsocker, Naturlig ingefärsarom, Naturlig citronarom Skaka inte. Öppna försiktigt. Kombucha kan innehålla rester av alkohol. Förvara i kylskåp efter öppning. Använd inom 3 dagar för att öppna. Skaka inte. Gör en paus. Kombucha är innehålla spår av alkohol. Du är här för att spara dina pengar. Används inom 3 dygn efter öppnandet

Ursprungsland: Portugal.